René Pluijm ambassadeur voor Noordzeevis uit IJmuiden

Met trots presenteert de stichting Noordzeevis uit IJmuiden de alom bekende tv-kok René Pluijm als ambassadeur van Noordzeevis. Tijdens de lancering van de stichting op 11 december is René Pluijm letterlijk gevangen als een van de ambassadeur voor de stichting Noordzeevis uit IJmuiden.

René Pluijm heeft een indrukwekkend CV op gebied van eetcultuur en is bovenal een voorvechter van kwaliteit en echte smaken. En dat is onlosmakelijk verbonden met zijn liefde voor voedsel en de natuur. Deze instelling sluit goed aan op de ambitie van de stichting van Noordzeevis uit IJmuiden om vis in IJmuiden en de regio de waardering te geven als streekproduct die het verdient.

René Pluijm stelde zijn kookstudio al ter beschikking voor de lancering van de stichting. De stap om hem als ambassadeur te verbinden aan de stichting bleek een logische vervolgstap. Met zijn visie en passie voor voedsel zal hij een positieve bijdrage leveren aan het bekend en geliefd maken van Noordzeevis.