‘Noordzeevis uit IJmuiden: een boek vol verhalen en recepten’, nu verkrijgbaar!

Een sterk staaltje ‘Trots op IJmuiden’. Gisteren werd tijdens de lancering van de Stichting Noordzeevis uit IJmuiden tevens het boek ‘Noordzeevis uit IJmuiden: een boek vol verhalen en recepten’ gepresenteerd.

Deze uitgave van de Stichting Noordzeevis uit IJmuiden is enerzijds gemaakt om de diversiteit van vissen uit de Noordzee via recepten bekender te maken bij het grotere publiek, anderzijds om een beschrijving van de rol van IJmuiden als visplaats hierin een plek te geven met alle verhalen eromheen. Primair doel van de stichting is om Noordzeevis bij iedereen, van visser tot consument, in IJmuiden en in de regio zowel bekender als geliefder te maken.

Het boek is een uitgave van de Stichting, die is mogelijk gemaakt door Zeehaven IJmuiden N.V. en Rabobank IJmond, van welke verkoopopbrengsten kan worden geïnvesteerd in de promotieactiviteiten voor Noordzeevis uit IJmuiden. Het boek is via deze link te verkrijgen.