Een schot voor open doel vond plaats in het voetbalstadion van Telstar. In februrari 2019 betrad het elftal van Telstar in een shirt ter promotie van Noordzeevis uit IJmuiden voor de wedstrijd tegen Jong Ajax. De voetbalclub, vertegenwoordigd door Steef Hammerstein ontving vrijdagavond jl. eveneens uit handen van voorzitter Tim van Zeben van de stichting Promotie Noordzeevis uit IJmuiden een oorkonde als nieuwe ambassadeur van Noordzeevis uit IJmuiden. 

Het diner, geserveerd in de businessclub voorafgaand aan de wedstrijd,  kreeg eveneens een vis-tint. René Pluijm, chef en ambassadeur van Noordzeevis uit IJmuiden, presenteerde een geweldige amuse van wijting. De kleuren van de amuse waren wit-rood, terwijl het ingestoken lepeltje de Telstar kleuren betrof. ‘Om op te vreten’, zo meldde René.