Zoals iedere andere horecaonderneming, heeft ook onze ambassadeur restaurant Petossi zich aan te passen aan de gedeeltelijke lockdown waarin Nederland zich bevindt. Maar het restaurant gaat niet bij de pakken neerzitten. Het restaurant maakt drie- en viergangenmenu’s om af te halen. Voor deze afhaalmenu’s maakt het restaurant graag gebruik van streekprocten, waaronder Noordzeevis uit IJmuiden.

Uitreiking oorkonde aan restaurant Petossi

“Wist je dat het overgrote deel van de vissen die door onze eigen visserij worden gevangen, direct naar het buitenland worden geëxporteerd? Wij werken juist graag met streekproducten en zo ook de Noordzeevis uit IJmuiden.” is in de nieuwsbrief te lezen. En daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op!

In het huidige menu wordt gewerkt met leng. Een vrij onbekend, maar wel erg lekkere vis. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website.