Onze ambassadeurs zijn ondernemers

Het coronavirus treft de vissector zwaar. Met horecagelegenheden gesloten en mensen die zo veel mogelijk binnen blijven, hebben alle ondernemers het zwaar. Maar wat een ondernemende sector zijn we toch! Wij zien dat onze ambassadeurs aan alle kanten hun best doen om mensen te helpen en iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, want juist in deze tijden hebben we die extra vitamine zee boost hard nodig!

Vis thuisbezorgen
Als de consument niet naar de winkel kan komen, brengen wij de winkel naar hen. We zien veel detaillisten die een lokale bezorgservice zijn gestart. Onder andere onze ambassadeurs IJmuiden Vis Online en Fish & Seafood Waasdorp zijn thuisbezorging gestart vanuit de winkel. Zeevisgroothandel Guyt & Hansen laat consumenten direct bij de groothandel bestellen en bezorgt de vis thuis.

Sushi en maaltijdboxen
Niet alleen de visdetaillisten, maar vooral de horeca moet creatief omgaan met de huidige situatie. Ook zij zijn begonnen aan de thuisbezorgservice. Hokkai Kitchen bezorgt heerlijke versie sushi aan huis en The Good Companion bezorgt voor € 10,- per persoon een heerlijke box met verse vis bij jou thuis. Ook Van Es Catering, Restaurant Petossi en Vooges Restaurants bezorgen iedere dag maaltijden, dus aan opties geen gebrek.

De visdetaillist
Buiten al deze geweldige initiatieven om blijven de visdetaillisten iedere dag open om ons te voorzien van heerlijke verse vis. op vrijdag komt op de Nederlandse afslagen meer dan genoeg verse vis binnen. Minister Schouten roept het publiek op om de komende dagen wat vaker naar de groenteboer, notenboer, visboer, bakker of slager te gaan en dat kunnen wij alleen maar toejuichen. Ambassadeurs Vishandel Tel, Vishandel De dolfijn, Vishandel Jak en Visspecialist H. Schilder hebben alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen om de winkel, de viskraam en de klanten veilig te houden.

Stay healthy!