Op 2 april heeft Jim Mosch (rechts) voor VM Vis de oorkonde voor ambassadeurschap bij stichting Noordzeevis uit IJmuiden ontvangen. Het ambassadeurschap is een feit. Als horeca leverancier draagt VM Vis graag een steentje bij om de IJmuidense vis nog verder op de kaart te zetten. Dagelijks verse aanvoer en diversiteit gaan naadloos samen met de visie van VM Vis.

De stichting Noordzeevis uit IJmuiden heeft als doel om de diversiteit aan vissoorten die door Nederlandse vissers worden gevangen in de Noordzee onder de aandacht te brengen. Niet in het minste vanwege de duurzame en lokale aspecten. Maar bovenal om meer mensen bekender te maken met de smakelijke vissen die de Noordzee te bieden heeft. 

Jim Mosch (rechts) van VM Vis neemt de oorkonde voor ambassadeurschap voor Stichting Noordzeevis uit IJmuiden van Tim van Zeben (links) in ontvangst.